Venco-Campus-(10)-2
Careers

We work together
for a better world of poultry

At Vencomatic Group we are ambitious! Especially concerning innovations and sustainability in poultry farming. We want to be the best worldwide. This can only be accomplished by working together as a team.

The 'Venco feeling' (Dutch)

Current openings

Vencomatic Group offers possibilities for ambitious people. We encourage and support our employees to develop personal and professional skills through education and training. Want to join our team? Click on one of the vacancies on this page to learn more. Your application should consist of a resume and cover letter, where you mention your interest, ideas, motivation and availability.
Any questions about career opportunities at Vencomatic Group? Or do you want to apply? Click the link below.

Mail us

Eersel, NL

Area Sales Manager

As Area Sales Manager you are responsible for achieving the sales targets. Customer and dealer relations are of great importance and you think along with the customer in finding efficient housing, egg handling and climate control solutions for each type of poultry house.

Learn more
Supervisor

Are you someone who enjoys freedom in your job, while taking responsibility?

For the position of Supervisor, we are looking for a technical jack-of-all-trades who has a mechanical background and is used to working independently.

Learn more
Werkvoorbereider Vencosteel (Dutch)

Vencosteel

Ben jij iemand die houdt van vrijheid binnen je functie, waarbij je wel je verantwoordelijkheid neemt? Heb jij het vermogen om bedrijfskundige vraagstukken te identificeren, te onderzoeken, te beoordelen en op te lossen? Je bent vaardig met computer- en informatietechnologie en houdt van werkdagen waarin géén dag hetzelfde is. Herken jij je in dit profiel? Dan zouden we heel graag met jou in gesprek gaan!

Learn more
Mechatronisch Monteur (Dutch)

Als Mechatronisch monteur werk je in een team waar je samen verantwoordelijk bent voor het juist samenstellen van de onderdelen tot één functionele machine. In deze rol is het van belang dat je jouw werk en projecten conform planning worden opgeleverd. Dit betreffen zowel volledig gedocumenteerde machines als ook klant specifieke machines waarbij jij met jouw kennis, ervaring en creativiteit zorgt voor een functionele oplossing.

Learn more
Mechanical Engineer (Dutch)

Als Mechanical Engineer werk je in multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling van producten. Je duikt hierbij diep in de materie en doorloopt het ontwikkelproces van A tot Z. Hierdoor ervaar je ook het resultaat van je inspanningen. Je komt te werken in een familiebedrijf dat bekend staat om haar innovatiekracht, in een gedreven en veelzijdig R&D team.

Learn more
Testmonteur Besturingspanelen (Dutch)

Hoe tof is het om bij een grote organisatie met een complexe infra hét Azure orakel te zijn?

Heeft een monteur de juiste bedrading en materialen gebruikt bij besturingspanelen of schakel- en verdeelinrichtingen? En werkt een kast naar behoren? Als testmonteur besturingspanelen leid jij dagelijks deze uitdagende projecten in goede banen.

Learn more
Teamleader ponsafdeling (Dutch)

Vencosteel

Ben jij iemand die houdt van vrijheid binnen je functie en hierin je verantwoordelijkheid neemt? Kun je goed plannen en heb je interesse in en affiniteit met de digitale wereld?

In de functie van teamleader vervul je een cruciale rol in het realiseren van de productiedoelstellingen om tijdig, efficiënt en volgens de afgesproken kwaliteitseisen te produceren. Dit doe je samen met een gemotiveerd team met moderne machines en in een verregaande gedigitaliseerde omgeving.

Learn more
Technische Helpdesk Medewerker (Dutch)

Heb jij gevoel voor klanttevredenheid en krijg jij energie van het oplossen van technische vraagstukken? Dan ben jij de aangewezen persoon om onze klanten en dealers te voorzien van support! In deze rol zet jij jouw communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen in om optimale service te verlenen. 

Learn more
CNC Verspaner (Dutch)

Vencosteel

Heb jij ervaring met verspaningstechnieken op een CNC draai- en freesbank en wil jij jouw kennis inzetten en samen met ons op zoek gaan naar de beste productietechnieken en methodieken op het gebied van verspaning? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder!

Learn more
CNC Verspaner (BBL)(Dutch)

Vencosteel

Heb jij een grote fascinatie voor verspaningstechnieken op een CNC draai- en freesmachine en wil jij een BBL opleiding starten of voortzetten bij een bedrijf dat uiteenlopende producten vervaardigd van RVS tot aan kunststof? Dan is Vencosteel wellicht de werkgever en opleider voor jou! Lees snel verder!

Learn more
Project Leader (Dutch)

Als Project Leader ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van projecten vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie en zult met verschillende teams sparren om een project tot een goed einde te brengen.

Learn more

Aalten, NL

Productmanager (Dutch)

Vencomatic Group is een innovatief, internationaal familiebedrijf dat de pluimveehouderij wereldwijd op een diervriendelijke manier wil verduurzamen. Binnen de Vencomatic Group opereert Prinzen als de machinebouwer van toonaangevende automatisering voor het verwerken van broed- en consumenten eieren. Voor het productportfolio van Prinzen zoeken wij een Productmanager.

Learn more
Mechatronisch Monteur (Dutch)

Vencomatic Group is een innovatief, internationaal familiebedrijf dat de pluimveehouderij wereldwijd op een diervriendelijke manier wil verduurzamen. Vencomatic Group biedt een uitdagende functie op haar locatie in Aalten. Prinzen als de machinebouwer van Vencomatic Group biedt haar klanten oplossingen voor de automatisering van het verwerken van broed- en consumenten eieren. Voor Prinzen in Aalten zoeken wij monteurs.

Learn more
Teamleader Projects - Teamlid MT (Dutch)

In jouw rol ben jij leidinggevende van de afdeling Projects en teamlid van het Management Team van Prinzen. Met de Teamleaders bepaal jij doelstellingen op operationeel en tactisch niveau waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren van de strategische doelstellingen van de organisatie. Om in deze functie succesvol te zijn ben je een verbinder, heb je een commerciële drive en weet jij je communicatief goed uit te drukken. Jij weet als geen ander hoe de afdeling Projects moet werken en kan in de inhoud meedraaien, en weet hoe je de commerciële collega's, klanten, dealers en de interne organisatie met elkaar verbindt. Je bouwt bruggen met de hele Vencomatic Group en je zoekt de interne samenwerking actief op. In jouw rol onderhoud je constructieve relaties met al jouw stakeholders, zo ook het contact met onze dealers en sales collega’s.

Learn more
Technisch Inkoper (Dutch)

Als Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor een inkooppakket van mechanische- en elektrotechnische delen. Je doel is het continu verbeteren van de leveranciersprestaties. Daarnaast zoek je continu naar de beste oplossingen met de juiste kosten- en kwaliteitsverhoudingen voor onze technische vraagstukken, zowel voor nieuwe ontwikkelingen als bestaande productpakketten. Je initieert voorstellen voor het verbeteren van de bestaande inkoopprocessen en realiseert structurele verbeteringen in onze Supply Chain.

Learn more
Foreman Assembly (Dutch)

Als Foreman Assembly ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de werkzaamheden van de bouw van de machines (gestandaardiseerd of specials) van Prinzen.

Learn more
After Sales Officer (Dutch)

Heb jij gevoel voor klanttevredenheid en krijg jij energie van het oplossen van technische vraagstukken? Dan ben jij de aangewezen persoon om onze klanten en dealers te voorzien van technische support! 

Learn more
After Sales Process Engineer (Dutch)

Wil jij onze After Sales processen digitaliseren en automatiseren?

Learn more
Supply Chain Planner (Dutch)

De spilfunctie in het orderproces.

Learn more

Other locations

Bedrijfsleider (Dutch)

Rondeel, Wintelre

Heb je ervaring of affiniteit met de pluimveehouderij en hou je van afwisseling? Voor onze pluimveehouderij “het Rondeel” te Wintelre zijn we op zoek naar een bedrijfsleider! Interesse? Lees dan even verder!

Learn more
Allround Warehouse Officer (Dutch)

Renswoude, NL

Ben jij een echte aanpakker die niet van stilzitten houdt en zoek je afwisseling in je werk? In de functie van Allround Warehouse Officer ben je samen met je teamleden verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederenstroom en de administratieve verwerking daarvan. Je bent allround inzetbaar op de verschillende posities binnen het logistieke proces. Je komt te werken in een innovatief, internationaal familiebedrijf die de pluimveehouderij wereldwijd op een diervriendelijke manier wil verduurzamen.

Learn more

Great culture to work

"It feels like a very big family"

Venco-Campus-(2)(3)

Personal Growth

Vencomatic Group offers possibilities for ambitious people. We encourage and support our employees to develop personal and professional skills through education and training.

"When I started at Vencomatic Group, I was immediately positively surprised that all innovation at Vencomatic Group is focused on animal welfare. Compared to the high-tech industry in the area, what Vencomatic Group does might not seem so exciting, but when you see what is behind it, you are really impressed."

Steven Das.JPG
Steven Das

Project Leader

Where we work

Venco Campus

The Venco Campus is a unique building in many ways. Sustainability, innovation, flexibility and transparency are at the base of this future proof building. The Venco Campus is the head office of Vencomatic Group and is home to Vencomatic, Agro Supply and Rondeel. It is a multifunctional commercial building which incorporates offices, logistics, warehousing and a workshop and functions as international knowledge centre for poultry.

Learn more

A few highlights

>500

Employees

+/- 30

Internships a year

15

Nationalities

38 y

Average age

A few words from
your future co-workers

Simon_McKenzie

Simon McKenzie

Vencomatic Asia and Oceania

I am proud of working at Vencomatic Group. Whilst we are not perfect, without a doubt we are the best poultry equipment supplier in the world and are improving constantly. 

Bas-van-de-Langenberg-landscape

Bas van de Langeberg

Software engineer

I recently had an IT guy visit me, who thought that all we can do at Vencomatic Group is bend iron. However, he went outside ‘wagging his tail’, after we had shown him the beautiful things we do with data management.

Joost-Winters-landscape

Joost Winters

Project Management

The nice thing about this job is that as a Project Leader you're involved from the first sketch until the system is ready to receive the birds properly. In this way we know what is happening from the start and can support sales as soon as a customer has serious interest. 

Patrick-te-Lindert-landscape

Patrick te Lindert

Assembler at Prinzen

You get involved in everything and there's a good working atmosphere. Collegiality is paramount for everyone at Prinzen. I can recommend it to everyone.

internship_vencomatic

Internships

Every year we place around 30 students. Are you interested in doing an internship at Vencomatic Group? 

More information