Venco-Campus-(10)-2
Working at Vencomatic Group

Vacancies

At Vencomatic Group we are ambitious! We want to be the best worldwide. This can only be accomplished by working together as a team.

Vencostyle - our values

Vencostyle

All our colleagues are different, but have one thing in common: they work in the Vencostyle. Do you match with the Vencostyle?

Our colleagues' story

Venco Campus

The Venco Campus is located in Eersel, The Netherlands. Our egg-shaped head office represents our innovation hub for poultry farming worldwide.

Discover Venco Campus

Vacancies

Electrical Engineer

Eersel

Als Electrical Engineer houd jij je bezig met het verwerken van complete orders in Eplan.
Daarnaast ben je voornamelijk bezig met het uitwerken van projecten, waarbij je ook kleine wijzigingen doorvoert op de panelen, die noodzakelijk zijn voor een specifieke wens van de klant.

Learn more
Architect Software Engineer

Eersel

Gave projecten in een dynamische werkomgeving? Vencomatic Group is op zoek naar een Software Engineer die gemotiveerd en vastberaden is om de optimale oplossing voor onze klanten te ontwikkelen. Wil je experimenteel werken en vind je het leuk om uitdagende problemen aan te pakken?

Learn more
Project Manager

Eersel

Wil je een cruciale rol spelen in het realiseren van innovatieve projecten? Als Project Manager ben je de spil tussen onze klanten, het projectteam en externe partners. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol leiden en coördineren van diverse internationale, turnkeyprojecten.

Learn more
Technisch documentalist

Eersel

Ben jij een enthousiaste technisch documentalist met passie voor innovatie en vind je het leuk om mee te denken over andere werkwijzen? Zoek je een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het beheer van documentatie? Dan is deze functie iets voor jou!

Learn more
Project Engineer

Eersel

Als Project Engineer ben je betrokken bij projecten vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie en zult met verschillende teams sparren om een project tot een goed einde te brengen.

Learn more
Sales Engineer / Configurator Specialist

Eersel

Als Sales Engineer zet je de klantwens om naar een concreet voorstel voor de klant. Daarnaast ben je als Configurator Specialist in een team verantwoordelijk voor het beheer van het online offerteprogramma, een essentiële tool waarmee we onze sales organisatie een professionele omgeving bieden om offertes te maken. 

Learn more
Crediteuren-administateur

Eersel

Ben jij een ervaren Crediteuren-administrateur en beschik je over sterke sociale en communicatieve vaardigheden? En zoek jij een modern bedrijf waar jij je sterk kan ontwikkelen? Dan heeft Vencomatic Group een mooie uitdaging voor je!

Learn more
Technisch Inkoper

Eersel

De schakel tussen de interne klant en leverancier! Als Technisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitbouwen en beheren van onze relaties met leveranciers, zowel nationaal als internationaal. 

Learn more
Quality Engineer

Eersel

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en borgen van de bedrijfsprocessen van Vencomatic Group gericht op efficiency, effectiviteit en risicobeheersing. 

Learn more
Supervisor

Eersel

Wij zijn bedenkers en makers van diervriendelijke huisvestingssystemen voor pluimvee. En om onze gave systemen wereldwijd neer te zetten, zijn wij op zoek naar een reislustige techneut.

Learn more
After Sales Specialist Besturingstechnisch

Eersel

Ken jij onze Egg Way al? We zijn op zoek naar iemand die er technisch nog véél dieper in wil duiken dan dat we dit moment al kunnen met onze producten.

Learn more
After Sales Specialist Mechatronisch

Eersel

Onze systemen verkopen wij middels een netwerk van partners. En om die partners te ondersteunen en systemen mee verder te ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een topper techneut.

Learn more
Panelenbouwer

Eersel

Als jij het leuk vindt om mee te werken aan de besturing waar onze installaties over de hele wereld op draaien, dan zijn wij op zoek naar jou!

Learn more
Project Leader

Eersel

Als Project Leader ben je verantwoordelijk voor de projectbegeleiding vanaf de aanvraag tot en met de oplevering.

Learn more
Electrical Lead Engineer

Eersel

Als Electrical Lead Engineer houd jij je bezig met het verwerken van complete orders van systemen in Eplan.

Learn more
Mechanical Engineer

Eersel

Ben je op zoek naar een functie waarin jij een technische rol naar je toe trekt om samen met een team enthousiaste collega’s innovatieve producten te ontwikkelen?

Learn more
PhD project

Eersel

In the poultry sector, it is striking how large the variation in performance is between poultry farms using the same genetics. This means that a lot of energy, effort and resources are lost in underperforming farms, without it being clear exactly what causes these losses.

Learn more

Vencosteel

Vencosteel is our own production facility in Eersel, The Netherlands. Facing the Venco Campus, at Vencosteel we produce our own steel.

Discover Vencosteel

Vacancies

Allround plaatbewerker BBL

Eersel

VMBO diploma (bijna) op zak! Wat nu? Je wilt graag doorleren maar ook je handen laten wapperen en geld verdienen!

Learn more
Vakspecialist plaatwerk BBL

Eersel

Ligt jouw hart al bij de metaaltechniek en wil je jezelf specialiseren? Dit kan bij Vencosteel want bij ons is niets onmogelijk.

Learn more
CNC Kanter

Eersel

Techniek, uiterste nauwkeurigheid en precisie! Als deze 3 kenmerken jou aanspreken, dan zoeken wij jou!

Learn more
CNC Verspaner

Eersel

Heb jij ervaring met verspaningstechnieken op een CNC draai- en freesbank en wil jij jouw kennis inzetten en samen met ons op zoek gaan naar de beste productietechnieken en methodieken op het gebied van verspaning?

Learn more
Operator ponsafdeling

Eersel

Wil jij een baan als Operator waarin je komt te werken met moderne machines, de nieuwste technieken en in een bedrijf waar je mag leren en mogelijkheden krijgt om je eigen ambities waar te maken?

Learn more

Prinzen

Located in Aalten, The Netherlands, Prinzen is a well-known brand worldwide. As a specialist in our industry, we offer complete solutions in egg handling equipment.

Discover Prinzen

Vacancies

Panelenbouwer

Aalten

Ligt jouw hart in de techniek? Heb je affiniteit met elektro- en besturingstechniek en vind jij paneelbouw een prachtig vak? Als jij het leuk vindt om mee te werken aan de besturing waar onze installaties over de hele wereld op draaien, dan zijn wij op zoek naar jou!

Learn more
Mechatronisch Monteur

Aalten

Als Mechatronisch monteur werk je in een team waar je samen verantwoordelijk bent voor het juist samenstellen van de onderdelen tot één functionele machine en/of een complete lijn van samengestelde machines.

Learn more
Electrical Engineer

Aalten

Als Electrical Engineer houd jij je onder andere bezig met het verwerken van complete orders in Eplan.

Learn more
Mechanical Engineer

Aalten

Als Mechanical Engineer ben je voornamelijk bezig met het verwerken van wijzigingsverzoeken van machines of onderdelen

Learn more

Other

Are you based in a different location? Regularly, we have vacancies at one of our other locations across the Dutch border.

All our locations

Vacancies

Supervisor - Mecánico

Spain

¿Eres una persona que disfruta la libertad en su trabajo, mientras asume responsabilidades?

Learn more
Area Sales Manager Africa

Africa

As Area Sales Manager you are responsible for achieving the sales targets.

Learn more
Area Sales Manager Italy

Spain

Customer and dealer relations are of great importance and you translate signals from the market into the right activities.

Learn more
Area Sales Manager Germany

Germany

Customer and dealer relations are of great importance and you translate signals from the market into the right activities.

Learn more
Area Sales Manager Oceania

Oceania

You know how to successfully approach new customers and to maintain a good relationship with our existing clients and dealers. 

Learn more
Area Sales Manager Poland

Poland

As Area Sales Manager you are responsible for achieving the sales targets.

Learn more